• header

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: VT Makelaars gevestigd aan de Glinswei 7, 9086 CC in Hempens. KvK-inschrijfnummer: 71918728 met . Voor vragen of contact kun je mailen met info@vtmakelaars.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 5 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over een specifiek (fitness)programma, de tarieven, aanbiedingen of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Lidmaatschapadvies: wil je weten welk lidmaatschap of programma het beste bij je past? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen bij een lidmaatschap. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over het best passende lidmaatschap.

  3. Kennismakingsafspraak: zowel een informatieaanvraag als lidmaatschapsadvies kan worden vervolgd met een uitnodiging om online een kennismakingsafspraak te maken. Als je besluit dit te doen (vrijwillig!), dan worden jouw persoonsoonsgegevens gebruikt om het door jouw gekozen afspraakmoment te bevestigen per e-mail/telefoon/sms.

  4. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom VT Makelaars te voorzien.

  5. Inschrijfformulier: het kan ook zijn dat we gebruik maken van een inschrijfformulier waarin we meer persoonsgegevens vragen dan naam, e-mail en telefoonnummer. Het inschrijfformulier dient ervoor om jou de kans te geven digitaal lid/klant te worden van VT Makelaars en voldoet aan alle wetgeving op dat gebied. Na inschrijving nemen we telefonisch contact met je op. Je hebt altijd het recht om je inschrijving te annuleren binnen de wettelijk bepaalde bedenktijd.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief.  Bij een online inschrijfformulier om klant/lid te worden van ons bedrijf, bewaren we jouw persoonsgegevens gedurende het gehele lidmaatschap om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt VT Makelaars samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Een belangrijke partner is www.YourFitStart.com, onderdeel van marketingbureau Hidden Profits Marketing. Deze website zorgt ervoor dat wij als bedrijf met jou als consument in contact kunnen komen en verwerkt/heeft dus toegang tot jouw gegevens. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@vtmakelaars.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Onze tarieven

    Verkoop woning Woningen met een vraagprijs tot € 250.000,- € 1...

    Lees meer
  • VT Makelaars

    Wij zijn een kleinschalig, modern en vooruitstrevend makelaarskantoor in de o...

    Lees meer
Meer nieuws
  • De skou 9    209.000 euro

    De Skou 9 Hallum 209.000 euro

    Te Koop
    Prachtige 2 onder 1 kap woning

    Lees meer
  • Frisia 37 Drachten

    Frisia 37 Drachten

    Verkocht

    Lees meer
  • It Leech 6 de Tike

    Te koop riante vrijstaande villa

    Nieuw in de verkoop riante vrijstaande villa met 3000m2 perceeloppervlakte

    Lees meer
  • Groeneweg 145 Zwolle

    Aangekocht

    Groeneweg 145 Zwolle

    Lees meer
  • Weerwileweg 14 Koekange

    Aangekocht

    Aangekocht dit knusse vrijstaande woonhuis

    Lees meer
  • Croleskwartier 98 IJlst

    Croleskwartier 98 IJlst

    Verkocht binnen 1 dag
    Prachtige woning

    Lees meer
  • Dahliastrjitte 41 Kootstertille

    Dahliastrjitte 41 Kootstertille

    Aangekocht
    Prachtige hoekwoning...

    Lees meer
  • Heerenveenseweg 46 Wolvega

    Heerenveenseweg 46 Wolvega

    Aangekocht
    Prachtige 2 onder 1 kap woning

    Lees meer
  • Geeuwkade 7

    Geeuwkade 7

    Verkocht binnen 1 dag
    Prachtige woning

    Lees meer
  • Koaten 6  Kootstertillle

    Koaten 6 Kootstertille

    Verkocht
    Vrijstaande woning

    Lees meer
  • Hobbemastraat 12 Leeuwarden

    Hobbemastraat 12 Leeuwarden

    Aangekocht
    Prachtige hoekwoning...

    Lees meer
  • Nyckle Haismastraat 12 Buitenpost

    Nyckle Haismastraat 12 Buitenpost

    Verkocht
    Prachtige tussen woning

    Lees meer
  • Lytse Buorren 23 b Wjelsryp

    Lytse Buorren 23 b Wjelsryp

    Verkocht
    Prachtige woning

    Lees meer
  • Kalmoes 19 Buitenpost

    Kalmoes 19 Buitenpost

    Verkocht
    Prachtige 2 onder 1 kap woning

    Lees meer
  • Bernhardlaan 90 Buitenpost

    Bernhardlaan 90 Buitenpost

    Verkocht
    Prachtige Vrijstaande woning

    Lees meer
  • De Zeilen 41 Buitenpost

    De Zeilen 41 Buitenpost

    Verkocht
    Prachtige 2 onder 1 kap woning

    Lees meer
  • De Hoven 47 Drachten

    De Hoven 47 Drachten

    Verkocht
    Prachtige 2 onder 1 kap woning

    Lees meer
  • De Fuke 62 Grou

    De Fuke 62 Grou

    Aangekocht
    Prachtige vrijstaande woning...

    Lees meer
  • Doevenkamp 79 Assen

    Doevenkamp 79 Assen

    Aangekocht
    Prachtige tussenwoning...

    Lees meer
  • Burmanialaan 26 Drachten

    Burmaninalaan 26 Drachten

    Aangekocht
    Prachtige tussenwoning...

    Lees meer
  • Noorderhof 46 9201 JP Drachten

    Noorderhof 46 9201 JP Drachten

    Verkocht
    Prachtige hoekwoning...

    Lees meer
  • De tichtset 53 9001 NK Grou

    De tichtset 53 9001 NK Grou

    Verkocht
    Prachtige hoekwoning...

    Lees meer
  • Turfsteker 35 Heerenveen

    Turfsteker 35 Heerenveen

    Aangekocht
    Goed onderhouden tussenwoning....

    Lees meer
  • De Bonkelaar 28 Buitenpost

    De Bonkelaar 28 Buitenpost

    Verkocht
    Op mooie locatie staat deze fraaie hoekwoning...

    Lees meer
  • Erik en Susanne

    "Wij hebben ons huis binnen 1 week verkocht via VT makelaars. En dat ook nog voor de vast prijs van € 1995!!"

    Erik en Susanne

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.